Branza de casa

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2013 | 4307 vizualizari

 

pentru ca am pe cineva in apropiere care imi aduce lapte de vaca, la doua saptamani fac si branzica

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte dulce
  • 2,5 l lapte batut
  • sare ( daca vreti branza sarata )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de casa:

Laptele dulce l-am turnat intr-o oala si l-am lasat sa se incalzeasca la foc moderat (nu sa fiarba ), apoi am adaugat laptele batut amestecand foarte usor. Eu de data asta am vrut branzica sarata si am pus o lingurita de sare grunjoasa, amestecand usor. Am stins focul si l-am lasat la "odihnit" approx 15 minute. Am pregatit o strecuratoare si tifon si am luat cu paleta amestecul format. L-am lasat in tifon pana cand s-a scurs zerul ( aprox 20 min ).

Cam atat si este foarte reusita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

13.08.2013, 11:11

Buna branzica!

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 13:05

buna,si eu as vrea sa fac acu cand io veni randul

laura_n 1

13.08.2013, 17:31

tare buna, bravooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti