Briose

de ella 87 in Prajituri, 10 Feb 2011 | 4013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 1plic praf de copt,
  • 5 linguri zahar,
  • 3/4 lingurita sare,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita coaja de portocale rasa,
  • 1/3 cana ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se dizolva, praful de copt il amestecam cu faina,adaugam sarea,margarina, uleiul si amestecam bine pana se omogenizeaza, la sfarsit adaugam faina amestecam bine, pana se formeaza o pasta omogena.

Umplem formele pentru briose cam 2/3, in mijlocul fiecarei briose adaugam bucatele de portocala si putina finetti. Incalzim cuptorul, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le lasam 25-30 minute sau pana devin aurii. Cand le scoatem le pudram cu zahar,bombonele sau cu ce doriti.

Din aluatul ramas am mai facut cativa biscuiti si i-am pudrat cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)