Briose

de - Andreea - in Prajituri, 27 Iul 2012 | 4768 vizualizari

 

reteta o am de la alt bucataras insa am un plus de zahar ...iar inloc de unt am folosit margarina.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr margarina (sau unt)
  • 50 ml lapte
  • 1 banana
  • 1 cana jumatate de faina
  • 1 praf de copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Intr-un ibric topim la foc mic ciocolata impreuna cu margarina. Cand s-au topit am inchis focul si lasam sa se raceasca. Turnam aceasta compozitie intr-un bol si amestecam cu zaharul. Adaugam apoi ouale, unul pe rind. Se mixeaza foarte bine dupa fiecare. Se adauga banana pisata. Se toarna apoi laptele, omogenizam si incorporam faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa obtinem o compozitie ca de chec.

Se pune aluatul in forme, se umplu 3/4 si se dau la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20 minute. Se scot si se lasa la racit. Se pot orna dupa placere.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

preaful de copt se poate inlocui cu drojdie uscata ptr prajituri in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post)