Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.
Baconul l-am prajit.
Ceafa afumata am taiat-o cubulete.
Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.
Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.
Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.
Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.
Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.
In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.
Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.
Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.