Briose cu cascaval Delaco

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2012 | 5971 vizualizari

 

Am incercat reteta de la delaco,sunt super briosele!sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 200g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200 g lapte
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci conserva
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Delaco:

Se bat ouale cu praful de sare, uleiul, laptele, ceapa bucatele, cascavalul cubulete, ciuperciile taiate bucatele mai mici, iar ceapa taiata marunt. Faina se amesteca cu praful de copt, se amesteca toata compozitia si adaugam si mararul tocat marunt. Formele se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare forma aproape plina(se lasa 1 deget). Se baga la cuptorul incalzit cca 40 minute. Se lasa putin la racit dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort "DESENVIS"