Briose cu dovlecel si sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 lg faina
  • 120 g dovlecel ras
  • 4 lg ulei
  • 80 g iaurt
  • 50 g sunca Praga
  • 2 lgt praf de copt
  • 1 lgt boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 lg marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si sunca:

Intr-un castron amestecam ingredientele, cu exceptia prafului de copt, pe care-l stingem cu putin otet; omogenizam bine. Daca compozitia iese prea subtire mai adaugam putina faina, iar daca iese prea groasa, o mai subtiem cu putin lapte

Putem folosi o forma de chec pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie pentru copt. Turnam compozitia si dam la cuptor sau putem sa folosim forme de briose

Sa aveti multa pofta ! :

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]