Briose cu dulceata de caise

de Panacris in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 4616 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele baietilor mei, mai ales daca au multa ciocolata!

 

INGREDIENTE

  •  faina 560 g.
  • ciocolata fina cu lapte 200 g. 
  • cacao neagra 4 linguri 
  • praf de copt 2 plicuri 
  • zahar tos 200 g. 
  • oua 2 bucati 
  • iaurt 500 ml. 
  • unt 250 g. 
  • dulceata de caise
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de caise:

Ciocolata se faramiteaza bine. Faina se amesteca cu ciocolata, cacaua si praful de copt. Ouale se bat energic, in alt vas cu zaharul, untul moale si iaurtul pana se omogenizeaza. Se incoporeaza masa de faina cu compozitia de ou si iaurt, amestecandu-se bine pana se obtine un aluat omogen. Se aseaza cate un bulgar din aluat in forma de briose si o lingurita de gem in fiecare brioasa, punandu-se apoi la cuptor 20 de minute la foc potrivit. Se scoate tava  si se mai lasa briosele in tava cca. 5 minute, apoi se scot pe un gratar pentru a se raci. Se orneaza cu glazura de ciocolata sau doar cu zahar pudra, dupa gustul fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose Parkin