Briose cu fulgi de ciocolata

de Julie in Prajituri, 9 Mai 2010 | 3760 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 30 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • faina  aprox. 400-450 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Batem bine ouale intregi cu zaharul.
Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.
Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.
La sfarsit adaugam vanilia, nuca de cocos si fulgii de ciocolata.
Amestecam usor.
Ne va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.
Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute.

TIPS-URI

1

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine