Briose cu lamaie

de ionela2682 in Prajituri, 24 Mar 2011 | 6780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 / 2 cana (113 grame) unt nesărat, la temperatura camerei,
  • 2 / 3 ceasca (130 de grame)zahăr granulat ,
  • 3 oua mari,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • Coaja de la 1 lamaie mare ,
  • 1 1 / 2 cani (195 grame) faina,
  • 1 1 / 2 lingurite praf de copt,
  • 1 / 4 linguriţă de sare,
  • 1 / 4 ceasca (60 ml) de lapte.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu lamaie:

-Se mixeaza untul cu zaharul pana devine pufos,dupa care adaugam unul cate unul ouale mixand dupa fiecare

-adauga aromele(coaja de lamaie si esenta de vanilie)dar si laptele

-in alt bol se cerne faina impreuna cu sarea si praful de copt,se incepe adaugarea fainii cu ajutorul unei linguri in compozitia de unt mixand continuu pana la omogenizare

-se toarna in formele de briose si se coc la temperatura de 180 grade cam 30-35 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (14)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:02

LUK 1

24.03.2011, 22:44

cat de pufoase sunt..delicioase

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]