Am vazut briosele facute de Rux si am zis ca trebuiesc incercate si vreau sa spun ca sunt senzationale. Eu am triplat cantitatea fiindca sunt copilasi multi prin preajma si batrineii mei sunt tot copii. Nu ezitati sa le faceti fiindca sunt senzationale, multummesc Rux. Eu am mai adaugat in plus esenta de lamaie si un praf de copt
Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, apoi adaugam treptat 150 gr zahar praf (jumatate din cantitate). Se mixeza bine ca o bezea, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Cu cealalata jumatate de zahar mixam bine galbenusurile cu zaharul vaniliat, esenta de lamaie si razatura de lamaie. Topim untul si amestecam cu uleiul si incorporam usor in galbenusuri. Apoi cu o paleta de silicon sau lemn amestecam usor galbenusurile in albusuri. Compozitia obtinuta o punem in forme de briose, punem visinele, apoi introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cand briosele sunt rumenite frumos si trec testul cu scobitoarea le scoatem si le pudram cu zahar farin cu aroma de vanilie.
Sunt super bune si le recomand cu caldura sa va fie de bine ..
1
Langa o cafeluta si o ceasca de ceai sunt super bune si nu numai
2
Va recomand ca atunci cand puneti compozitia in formele de briose sa incercati sa puneti visinile pe la mijloc fiindca ramin la suprafata .