Briose pandispan cu nutella

de RuxyRux in Prajituri, 15 Mai 2014 | 13222 vizualizari

 

Simple, rapide, delicioase...si asortate perfect cu o cafea buuuuna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • vanilie
  • nutella
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pandispan cu nutella:

Preinaclzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Separam albusurile de galbenusuri in doua boluri.

Albusurile le batem spuma 1 minut.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra si vanilia 1 minut pana devin cremoase. Adaugam faina in ploaie si mai amestecam 30 de secunde.

Oprim mixerul si adaugam spuma de albus  pe care o vom incorpora cu o paleta usor prin invaluire.

Umplem formele cu compozitia cremoasa iar deasupra punem cate o lingurita de nutella.

Coacem briosele pentru fix 20 de minute.

Lasam briosele putin la racit, le scoatem usor din forma...si desigur le servim langa cafeluta....mmmmm ce parfum de vanilie raspandesc, ce lejere si pufoase si cat de delicioase...incercati va rog! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pandispan cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

RuxyRux 1

17.05.2014, 21:09

Multumesc Mirelus!

RuxyRux 1

17.05.2014, 21:10

Multumesc Simona, esti mult prea draguta!

Bya Ralu 1

25.05.2014, 15:44

ce super sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si crema mascarpone