Broccoli cu orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 4615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g broccoli(inflorescentele)
  • 60 g orez(2 linguri cu varf)
  • 50 g cascaval+ pt. presarat deasupra
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • o lingura ardei kapia de la borcan
  • o lingurita marar tocat
  • unt pt. uns vasul termorezistent
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu orez:

Broccoli se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.Apoi se taie marunt.

Orezul se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.

Morcovul se curata si se fierbe intreg iar cand s-a racit se da pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu furculita.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca usor toate ingredientele si se toarna intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt.Apoi se presara cascaval ras.

Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune cubulete de piept de pui(fiert in prealabil) sau sunca presata,muschiulet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

angyb 1

29.09.2013, 17:14

rodicamaria 1

29.09.2013, 17:57

Este o simfonie de culori : verde-alb-porocaliu-rosu . Pacat ca nu pot reusi cu poze mai bune. Nu am avut nici curent electric de la 7.30 la 10 , va inchipuiti cum este sa gatesti aproape pe intuneric , intr-o zi intunecata si ploioasa ca asta.

abstract01 1

07.10.2013, 21:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castane coapte