Bruschette cu dovlecei

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 2851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane
  • 4 felii paine
  • 1 dovlecel
  • 2 oua(eu am pus 1)
  • 100ml lapte
  • busuioc proaspat
  • sare, piper
  • boia
  • ulei de masline
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecei:

Dovleceii se taie rondele subtiri. Din 2-3 linguri de ulei de masline , busuioc, sare, piper, boia pregatim un sos.
Ouale se bat cu sare si piper, adaugam laptele . Se imoaie fiecare felie in amestecul obtinut si apoi punem feliile de dovlecei. Ungem cu sos de busuioc si punem in tava unsa cu unt. Se daU la cuptor 20 min. la 200 C

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mămăligă cu brânza de capră și papară