Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 4764 vizualizari

 

Pana astazi nu pot sa spun ca eram o fana, de fapt le-am mai pregatit o singura data si atunci cu salata de vinete (caviar). Insa gatite astfel m-au cucerit definitiv!

 

INGREDIENTE

Pentru Bruschette avem nevoie de:

  • 4 felii de paine (sau atatea cate doriti sa obtineti)
  • 1 cățel de usturoi
  • Optional: 1 lingura cu ulei de măsline

Pentru compozitie avem nevoie de:

  • Un ardei iute
  • O lingura de ulei
  • Cascaval delaco “Sofia”
  • O jumatate de piept de pui
  • Condimente dupa gust: sare, chili, piper
  • Cate o jumatate de ardei grasi colorati: verde, rosu, portocaliu, galben
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi:

Rumenim usor feliile de paine, atat cat sa devina aurii. Le frecam cu un catel de usturoi, si apoi le ungem cu ulei de masline. Cat  timp se afla la cuptor pregatim compozitia: taiem cubulete pieptul de pui si il punem la prajit cu o lingura de ulei. Adaugam apoi ardeii tocati marunt si condimentam dupa gust. Pe fiecare felie de paine coapta adaugam din compozitie atat cat dorim. Radem cascaval peste si dam la cuptor cam 10 - 15 minute, in functie de aragaz. Dupa ce le-am scos din cuptor am mai adaugat putin cascaval. Servite reci sau calde, sunt la fel de gustoase. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui