# Amesteca faina cu 1/4 lg sare si piperul. Da bucatile de curcan prin faina, indepartand excesul.
# Incalzeste 1 lingura de ulei si prajeste bucatile de carne la foc mediu, pana devin aurii pe ambele parti, cam 5 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie si acopera-le sa ramana calde.
# Pune restul de ulei in tigaie si soteaza ceapa 2-3 minute, pana se inmoaie putin. Adauga morcovul si soteaza-l 3 minute.
# Pune supa, vinul si restul de sare. Gateste la foc mic cam 2-3 minute, pana ce legumele incep sa se inmoaie. Adauga mazarea si gateste cam 10 minute pana ce legumele sunt facute si sosul s-a format.
# Pune carnea la loc in tigaie printre legume, adaugand tot sucul ce s-a format in farfurie. Gateste cateva minute, intorcand carnea o data in mancare, ca sa se incalzeasca bine.
# Cand servesti, presara cu marar