Buchet de lalele

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 7281 vizualizari

 

deosebit de aspectos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 10 rosii potrivite
  • brinza cremoasa 1/2 kg
  • 1 lingurita smintina facultativ
  • 100 gr unt
  • patrunjel tocat
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buchet de lalele:

Se aleg rosii mijlocii sau prunisoara ,se taie in 4 felii dar pana la capat, doar pina  la cca 2 cm de codita rosiei jos. Se curata de pe fiecare asa zisa petala  semintele apoi se umple cu crema omogenizata din toate ingredientelesi la fiecare rosie se pune cite un fir de frunza de ceapa ca si cum ar reprezenta tulpina florii. Apoi se string cu o ata ptr flori ca un buchet exact ca in imagine, eu nu am avut ceapa si am folosit patrunjel cu firul cit mai lung

Daca ti-a placut reteta noastra "Buchet de lalele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]