Buchet de lalele

de stoi_mimi in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 6989 vizualizari

 

deosebit de aspectos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 10 rosii potrivite
  • brinza cremoasa 1/2 kg
  • 1 lingurita smintina facultativ
  • 100 gr unt
  • patrunjel tocat
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buchet de lalele:

Se aleg rosii mijlocii sau prunisoara ,se taie in 4 felii dar pana la capat, doar pina  la cca 2 cm de codita rosiei jos. Se curata de pe fiecare asa zisa petala  semintele apoi se umple cu crema omogenizata din toate ingredientelesi la fiecare rosie se pune cite un fir de frunza de ceapa ca si cum ar reprezenta tulpina florii. Apoi se string cu o ata ptr flori ca un buchet exact ca in imagine, eu nu am avut ceapa si am folosit patrunjel cu firul cit mai lung

Daca ti-a placut reteta noastra "Buchet de lalele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj