Crenvursti in aluat (putulici)

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 6622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza sarata rasa
  • 1 ou
  • 1 lg bicarbonat de sodiu stins cu otet
  • faina cat cuprinde
  • 12 crenvursti (sau cat este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat (putulici):

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca.

Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se fac bilute si se intind in palma ca sa se poata inveli crenvurstul.

Int-o oala se pune mult ulei se se prajesc crenvursti in aluat.

Se servesc cu sos sau ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat (putulici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

laura_n 1

05.11.2013, 15:01

ce gustoase tre sa fie, mai nasol e cu crenvustii, mai bine alti carnaciori

Rocsi 1

05.11.2013, 20:21

Faini.

Mirela Suba 1

06.11.2013, 22:29

merse cu orice carnacior

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in bacon si aluat de foietaj