Budinca

de gaby_duceag in Dulciuri, 29 Sep 2010 | 5792 vizualizari

 

by medi=))=)))

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 grame branza vaci
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri gris
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • putina sare
  • 200 gr zahar
  • coaja de la jumatate de  lamaie
  • putin unt
  • un plic de zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca:

Simplu ca buna ziua:

Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea  si am blenduit bine.

Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele  si ouale  batute putin si zaharul vanilat.

Am amestecat bine (tot cu blenderul) .

Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.

Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.

Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Raffaello