Budinca de biscuiti cu spuma de mango

de alldaycooking in Dulciuri, 29 Apr 2012 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

Budinca de biscuiti

  • 3 oua
  • 10 linguri ulei
  • 250 ml lapte batut
  • 30 gr biscuiti (vanilie si bucati de ciocolata+cacao cu alune)

Spuma de mango

  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 100 ml suc de fructe
  • 1 mango
  • 3 linguri de miere
  • 2 gr agar agar

Pt decor:

  • 2-3 biscuti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de biscuiti cu spuma de mango:

Pentru budinca am sfaramat biscuti, dar nu foarte fin, au ramas unele bucati mai maricele. Am amestecat galbenusurile cu ulei, procedeul fiind ca la maioneza. Am adaugat laptele batut si am amestecat bine, apoi am adaugat biscutii sfaramati. In final am pus spuma de albusuri si am amestecat cu grija pentru a ramane pufoasa compozitia. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit budinca, apoi am lasat sa se raceasca.

 Sucul de fructe l-am incalzit impreuna cu agar agar si le-am lasat sa fiarba aprox. 1 minut. Mango curatat de coaja, l-am taiat si apoi l-am pasat cu ajutorul blender-ului. Smantana am mixat-o pana cand am obtinut frisca. Am amestecat jeleul cu piure-ul de mango si apoi cu frisca.

 Peste budinca de biscuiti am pus spuma de mango, iar deasupra am presarat biscuti sfaramati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de biscuiti cu spuma de mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Italian Trifle