Bulete de branza in stil spaniol

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 8120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 0.5 l lapte dulce
  • 300 gr branza razuita
  • sare
  • piper alb

Pentru crusta

  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de branza in stil spaniol:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine .

Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si se  gateste faina ( gustam sa nu aiba gust de faina cruda , daca are mai lasam putin pe foc ), punem si putin piper si luam de pe foc .

Lasam sa se racoreasca putin si adaugam branza razuita ( daca aveti branza sarata nu mai adaugati sare in aluat ) si amestecam bine .

Pregatim o tigaie sau un vas in care sa punem ulei in asa fel incat sa se inece buletele in ulei ( ca la minciunele ). Mai pregatim o farufuri cu faina , una cu 1 ou batut bine , si inca una cu pesmet .

Cand este rece aluatul formam din el bulete , sau ce forma doriti le rulam prin faina, ou , pesmet si le punem in baia de ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca , le luam de acolo si le punem pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.

Eu va doresc POFTA BUNA!!!  

Sunt delicioase , mai ales daca va plac branzaturile . Sunt bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

07.08.2013, 14:50

multumesc bucatarasi veseli

babi5 1

07.08.2013, 16:28

Bunute tare

ianculubita 1

07.08.2013, 17:15

interesanta si delicioasa reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval