Bulete de cascaval cu sunca si cartof

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 2637 vizualizari

 

Reteta by mery, tare buna :) un aperitiv excelent de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 150 g sunca(sa fie intreaga nu feliata ca a mea :))) )
  • 150g cascaval delaco
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu sunca si cartof:

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare.

Cascavalul se rade,la fel si sunca, dar daca avetii sunca taiata felii (cum am avut eu) o taiati cubulete mici.

Puneti ouale si condimentele si amestecati compozitia cu ingredientele date pe razatoare.

Omogenizam totul si formam bilute care le dam prin mult pesmet si le punem la prajit intr-un ceaun cand uleiul este incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu sunca si cartof" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj