O deliciosenie, pe cuvantul meu. Miezul de mozzarella usor topit, orezul picant, iar carnea usor crocanta fac din aceste bulete un deliciu!
Singurul meu regret e ca le-am facut in saptamana de regim :((
Curatam si spalam ceapa, usturoiul si patrunjelul si le tocam marunt.
Intr-un bol, punem carnea si legumele tocate, sare si un ou si amestecam bine.
Mazarea se fierbe 5 min cat se se inmoaie usor, dar nu prea mult.
Adaugam si mazarea la compozitia de carne si 2 linguri pesmet alb si amestecam. Condimentam cu sare si oregano.
Orezul il fierbem si il scurgem de apa, adaugam sare si boia si aestecam. Mozzarella o taie cubulete si incepem sa montam.
Cu ajutorul unei linguri, luam din compozitia de orez si formam o bila in care infigem o bucatica de mozzarella. Apoi venim cu un strat de carne cu mazare si tavalim prin pesmetul condimentat.
Intr-o tava, punem o foaie de copt si asezam cu grija buletele. Dam la cuptor cam pentru o ora.
Servim calde cu rosii.
1
Serviti calde cat e mozzarella topita in interior.