Bulion de rosii

de alilianaa in Bulion, 13 Iul 2013 | 11353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 200 ml ulei
  • sare, zahar, dupa gust
  • un plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile se spala, se curata de partea verde si sa trec prin separator.  Se pun la fiert. Cand inca nu a dat in clocot compozitia, trag apa cu un furtunas. Evit astfel sa fierb mai mult timp si economisesc combustibil:D

Potrivesc de sare si zahar, iar la final pentru siguranta pun un plic de conservat pe care l-am diluat in putina zeama de rosii. 

Cand inca este fierbinte, se pune in borcane. La fiecare borcan adaug putin ulei astfel incat sa etanseze compozitia si mai bine. 

Le invelesc cu o patura sa se raceasca lent. Tin foarte bine si pana in anul urmator. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (32)

alilianaa 1

14.07.2013, 20:11

Corina

Valclaudia 1

16.07.2013, 06:21

harnicuta, ca o furnicuta.... bravo!

alilianaa 1

16.07.2013, 07:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de ardei