Bulz

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • branza de burduf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Punem la fiert apa cu sare dupa gust. Cand da in clocot adaugam in ploaie faina de malai. Amestecam incontinuu pana rezulta o consistenta vartoasa. O rasturnam pe un platou si o lasam sa se raceasca, pana o putem modela cu mana. Se modeleaza in mana sub forma unei sfere, in mijlocul careia se pune branza de burduf, in asa fel incat branza de burduf sa nu iasa afara. Se pun bulzii pe un gratar incins si se intorc pe ambele parti, pana prind o crusta frumoasa.

Servim cu smantana ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

jolygina 1

06.09.2011, 11:09

foarte bine arata

LUK 1

06.09.2011, 12:53

mamaieelena 1

06.09.2011, 23:17

mmmmm delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai