Bulz

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • branza de burduf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Punem la fiert apa cu sare dupa gust. Cand da in clocot adaugam in ploaie faina de malai. Amestecam incontinuu pana rezulta o consistenta vartoasa. O rasturnam pe un platou si o lasam sa se raceasca, pana o putem modela cu mana. Se modeleaza in mana sub forma unei sfere, in mijlocul careia se pune branza de burduf, in asa fel incat branza de burduf sa nu iasa afara. Se pun bulzii pe un gratar incins si se intorc pe ambele parti, pana prind o crusta frumoasa.

Servim cu smantana ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

06.09.2011, 11:09

foarte bine arata

LUK 1

06.09.2011, 12:53

mamaieelena 1

06.09.2011, 23:17

mmmmm delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocartau