Bulz

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 5953 vizualizari

 

Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!

 

INGREDIENTE

  • (fara cantitati, fiecare face dupa preferinta)
  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • putin ulei,
  • branza,
  • sunculita,
  • smantana,
  • oua,
  • cascaval ras;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.

Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.

Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.

Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.

Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.

Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.

Extra gustos! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza (in straturi)