Astazi cu ocazia acestei sfinte mari sarbatori Buna Vestire, am preparat si plachie dar si acesti burgeri exceptionali de peste pe care ii recomand din toata inima! Sunt o minunatie, atat de gustosi incat o sa va lingeti pe degetele!
Crema de avocado:
Pestele se curata cu multa rabdare de oase( mare atentie, nu va grabiti). Se toaca si se dau legumele pe razatoare.
Pestele curatat se pune in blender impreuna cu legumele, restul ingredientelor, mustarul, pesmetul, condimentele, uleiul si se mixeaza bine pana se omogenizeaza.
Cu mainile unse cu ulei se formeaza burgerii care se frig pe gratarul bine incins si uns cu ulei.
Se intorc cu grija si se tin pana se rumenesc.
Se prepara crema cu avocado: zdrobim cu o furculita branza, o amestecam cu avocado, cu usturoiul si maruntim bine, adaugam iaurtul, uleiul de masline, sarea si turmericul( optional).
Am uns fiecare felie de paine cu crema de avocado, am pus frunza de salata, deasupra burgerul, mustarul, rosiile si castravetii...si desigur puteti alege in functie de inspiratie si de gustul personal tot ceea ce va face placere :)...eu va garantez gustul delicios :) Pofta buna alaturi de cei dragi!