Café bombón

de Angelina_Elena in Cafea, 7 Mar 2013 | 5889 vizualizari

 

Café bombón este o cafea clasica a comunitatii Valenciene. Nu exista cafenea in Alicante, Castellón sau Valencia care sa nu serveasca acest tip de cafea, care s-a extins in toata peninsula.

Café bombón este o cafea simpla, un expresso normal, servit cu lapte condensat intr-un pahar transparent de sticla, pentru a se observa cele doua straturi, cel de cafea, si cel de lapte condensat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cafea expresso
  • 3 lingurite lapte condensat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Café bombón:

Prima data pregatim cafeaua.

Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat.

Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara.

Amestecam cu o lingurita, apoi servim !

Daca ti-a placut reteta noastra "Café bombón" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 21:31

Rocsi 1

08.03.2013, 20:50

Trebuie sa aiba un gust foarte bun!

darkn3s 1

07.06.2013, 13:10

optional se poate adauga baileys si 2 cuburi de gheata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kaffi - Cafea Luxemburgheza