Cannelloni cu pui

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2016 | 5697 vizualizari

 

Delicios si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:

  • 250 gr cannelloni Panzani
  • un piept de pui dezosat
  • 2 linguri cu smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza de oi in saramura
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • un ou mare

Suplimentar ne sunt necesare:

  • 2-3 oua potrivite
  • 150 gr smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • o canuta cu suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt.

Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou.

Se omogenizeaza totul.

Cu compozitia astfel obtinuta se umplu cannelloni.

Se asaza intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei.

Intre straturi se presara cascaval ras.

Se toarna peste cannelloni ouale batute cu smantana, se ung cu sos de rosii si se presara cascaval.

Se coc pentru 50 de minute la o temperatura aproximativa de 160 grade.

Se servesc calzi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu macaroane