Carnaciori in aluat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carnaciori picanti
  • 1pachet aluat de foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Aluatul se decongeleaza,se mai intinde putin cu facaletul apoi se taie suvite late de 4cm;carnaciorii,crestati la ambele capete,se pun pe suvita de aluat si se infasoara doar 1data;dupa primul carnacior,se taie aluatul,apoi se procedeaza la fel cu restul;se pun in tava pe hartie si se dau la cuptor la foc iute 5-6min.la fel si acestia,fara o berica nu se poate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]