Carnati de casa

de Lau in Mezel de casa, 15 Ian 2015 | 14019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg pulpa de vita
  • 1 kg slanina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • condimente pentru carnati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust.

Matele le spalam bine.punem apa in mate ca sa verificam unde sunt sparte(le taiem de unde sunt sparte).

La masina de tocat adaugam ustensila pentru carnati,punem matul si ii facem nod la capat.

Umplem matul cu compozitia de carne,ii rasucim cand avem dimensiunea dorita,continuam pana umplem matul.

Ii punem la frigider pana a 2 zi cand ii vom afuma,sau ii asezam pe o bara de lemn intr-o incapere racoroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

16.01.2015, 10:42

elucubratiiculinare 1

16.01.2015, 20:57

ce-i mai buni

Lau 1

17.01.2015, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati proaspeti