Carne de porc cu feta la cuptor

de rena in Porc, 6 Ian 2014 | 5003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • un ardei rosu si unu galben
  • o legatura de patrunjel
  • 2 rosii si 2 linguri de bulion gros
  • 300 gr.feta
  • sare,piper,ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu feta la cuptor:

Curatam si spalam legumele.

Intr-o tigaie punem bucatile de carne si le prajim in ulei pina se rumenesc pe ambele parti.

Tocam ceapa si usturoiul marunt si  calim pina se inmoaie.

Taiem cubulete mici ardei si ii punem peste ceapa ,amestecam bine si lasam sa se inmoaie si ardei,tocam si patrunjelu si il adaugam si pe el.

Taiem  rosiile cubulete si amestecam cu bulionu si o punem peste carne ,dam sare si piper dupa gust un pahar de apa si lasam sa dea un clocot.

Luam un pirex punem compozitia din tigaie zdrobim in mana feta si o punem pe deasupra,bagam pirexul la cuptor si lasam pina se rumineste .

Serviti cu cartofi prajiti si salata verde.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu feta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)