Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

de Tabita _ in Porc, 16 Iun 2013 | 4986 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, pregatita deseori in zona.

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 200 g spätzle
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi:

Carnea se spala si se portioneaza.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa.

Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti la foc mare. Se stinge cu bere. Se adauga sare, piper, condimente. Se acopera cu apa fierbinte cam cu 2 degete peste nivelul carnii si se fierbe in continuare la foc mic pentru aproximativ 1 ora sau cand carnea este fiarta.

Se adauga pasta de tomate. Apoi se adauga spätzle si se mai lasa inca 5 minute.

Intre timp, cartofii se curata se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.

Se presara patrunjel si se servesc alaturi de carne si spätzle.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu carne de porc