Carne de porc in sos de mustar

de alen14 in Porc, 22 Noi 2012 | 5526 vizualizari

 

ceva foarte simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri mustar
  • 500 g carne porc
  • ulei
  • 2 cepe mai mari
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de mustar:

Se toaca ceapa julien, se pune la calit, dupa care se adauga carnea de porc (snitel). Se lasa sa se prajeasca, se adauga piper, sare, rozmarin dupa gust. Dupa ce s-a preparat carnea se adauga mustarul, se amesteca si se mai lasa inca 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

marcela1979 1

23.11.2012, 10:43

Lau 1

23.11.2012, 15:07

alen14 1

23.11.2012, 15:51

nu neaparat eu am mai facut si cu sos de hrean si a iesit foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]