Cartofi copti de doua ori

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 6043 vizualizari

 

Acesti cartofi sunt deliciosi.
Reteta am vazut-o la Tv Paprika ..dar sincer nu mai stiu la ce emisiune

 

INGREDIENTE

  • -12 cartofi
  • -o jumate de varza dulce
  • -100 gr unt
  • -sare
  • -piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti de doua ori:

Cartofii  ii spalam  foarte bine , si intregi ii punem intr-o tava de copt.

 Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei .(eu am fentat putin , imi era cuptorul ocupat , i-am fiert )

 Ii lasam sa se raceasca .

 Varza o taiem subtire si cat mai mica.

 Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza ,o calim in unt pana cand se inmoaie .

 Fiecare cartof il taiem in jumate si scobim din el cu o lingura .

  Ceea ce scoatem din cartof punem peste varza calita si vom amesteca cu sare si piper dupa gust

 In scobitura pe care am facut-o punem din varza amestecata cu cartofi si nivelam putin .

 Punem intr-o tava si dam cartofii umpluti la cuptor pana cand se rumenesc deasupra.

TIPS-URI

1

timpul de preparare a acestor cartofi este destul de lung , dar merita

2

alegeti cartofii cam de aceiasi marime pentru a se coace cam in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti de doua ori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi