Cartofi copti in suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Aug 2015 | 5116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 12 aripioare de pui
  • cateva rosioare de gradina
  • o mana generoasa de busuioc
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
  • condimente dupa gust/preferinte: sare, oregano, rozmarin, ardei iute macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in suc de rosii:

Rumenim usor aripioarele de pui, adaugand rand pe rand ardeiul capia, ceapa si usturoiul feliate.

Le scoatem apoi intr-o tava pentru cuptor, adaugam cartofii taiati cuburi, rosioarele si busuiocul.

Condimentam dupa gust si coloram cu suc de rosii.

Dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca doriti ca mancarea sa fie gata mult mai repede, puteti fierbe cartofii pentru 10-15 minute, cat se rumenesc aripioarele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana haiduceasca