Pui in sos de mascarpone si mustar

de Brindusa in Pui, 22 Mar 2012 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui, taiate in trei parti
  • 1 cutie mascarpone
  • 2 linguri mustar iute
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 ceapa taiata marunt,
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20 g unt
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mascarpone si mustar:

  • Fierbe pastele conform instructiunilor.
  • Incalzeste uleiul si gateste carnea cateva minute pe fiecare parte, pana se aureste. Scoate carnea pe o farfurie.
  • Pune untul in tigaie si cand se topeste adauga ceapa si las-o pana se inmoaie. Adauga usturoiul si lasa-l 1 minut. Adauga vinul si lasa-l sa fiarba usor pana ce se injumatateste. 
  • Adauga mascarponele si mustarul si amesteca pana se omogenizeaza.
  • Pune puiul in sos, potriveste de sare si piper si lasa 2-3 minute pana se leaga sosul.
  • Pe o farfurie pune o portie de paste, cate 3 bucatele de carne si cateva linguri de sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mascarpone si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]