Cartofi copti umpluti cu branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 6139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi galbeni
  • 200g telemea de capra  
  • 50g urda
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust  
  • cascaval ras sau parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .

Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.

Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof ,iar desupra se pune cascavalul ras,si se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa capete o culoare aurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (24)

Teo 1

30.07.2010, 22:19

umplutura e grozava !

silvi0ara 1

31.07.2010, 11:16

Teo,chiar au fost tare buni.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti