Cartofi frantuzesti

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 7750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 oua
  • unt
  • o bucata branza
  • smantana
  • cascaval
  • piper,sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie rondele.Separat se bat 5 oua cu sare,piper,se amesteca cu smantata si branza rasa si se toarna peste cartofi uniform.Totul se pune intr-o tava unsa cu unt,se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pana se rumeneste.

TIPS-URI

1

se poate servi simpla sau ca garnitura la snitele,friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti