Cartofi frantuzesti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 30349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 200 ml smantana
  • 3 oua (fierte tari)
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca, ii curatam si ii taiem cuburi. Punem putin ulei pe fundul vasului, asezam un start de cartofi, apoi oua taiate rondele sau felii, sare, piper, smantana (eu, amestec smantana cu putina apa) si din nou cartofi, oua, smantana. In final punem vasul pe foc pentru 5 minute si amesteca ingredientele. Putem pune cartofii si in cuptor pentru a se rumeni deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

12.07.2012, 13:53

buni!

laura_n 1

12.07.2012, 14:00

senzationali!

RuxyRux 1

12.07.2012, 19:22

Excelenti!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]