Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 29 Feb 2012 | 5015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de ou cu smantana si presaram o parte din cascavalul ras.Acoperim cu 1-2 straturi de cartofi,turnam ce ne-a mai ramas din compozitie de ou cu smantana.Presaram deasupra cativa fulgi de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra(20-30 de minute).Dupa ce s-a rumenit scoatem din cuptor si presaram cascavalul ramas.Punem vasul inapoi la cuptor si lasam pana se topeste cascavalul.

Mancarica se serveste calda,cu smantana sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Angelina_Elena 1

05.03.2012, 18:57

Retetegg

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:39

imi plac si cartofi si pieptul de pui,trebuie neaparat sa incerc reteta ta

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 22:20

Carla,te astept cu impresi dupa ce faci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac