Cartofi la tava

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2009 | 13897 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

13.06.2009, 23:52

Multumesc Alina!

Miha 1

08.08.2009, 23:24

Ma bucur tare mult ca reteta asta starneste pasiuni. Foarte frumos!

Miha 1

02.10.2009, 17:59

Nu are nimic...Poate chiar va fi mai bun!

rivka 1

02.10.2009, 19:23

buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...

Swanheart 1

16.10.2009, 12:58

Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?

Miha 1

16.10.2009, 13:28

Se pot face cu orice fel de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
DROBOCARTOFIN