Cartofi picanti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2011 | 5519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rosii
  • 1 linguita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti:

Se spala cartofii si se fierb in apa usor sarata. Se curata si se taie in sferturi. Se rumenesc usor in ulei incins. Se scot si se trec prin amestecul de condimente. Sunt foarte aromati si picanti si merg alaturi de o salata!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]