Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 6689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • cimbru
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde:

Cartofii se curata si se spala si se taie rondele.

Se lasa in apa rece 30 minute si se schimba apa de 3 ori.

Dupa ce se scot din apa se freaca cu cimbru, sare, piper si se lasa 10 minute .

In tigaie se pune putin ulei,apoi cartofi si lasam pana se prajesc.

Se scot din tigaie si se pun pe o farfurie.

Usturoiul verde se spala si se toaca marunt si se pune in scafita ,se asezoneaza cu sare si lasam putin sa se inmoaie usturoiul si apoi il pisam pana se marunteste. Adaugam 2 linguri de apa si stoarcem lamaie  si il punem peste cartofi prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi si marar