Cartofi taranesti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2009 | 7930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr sunculita afumata
  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 catel usturoi
  • sare, piper
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

cartofii se curata de coaja se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie felii, ardeiul sa fie bucati mai mari. la fel si sunculita. Cand sunt gata cartofii se cot din apa. Se incinge intr-o tigaie untul se pune ceapa , usturoiul taiat marunt, ardeiul ( de prefetat rosul, ca da aspect...eu nu am avut:( /) si sunculita si se inabuse cu capac, cand sunt gata se adauga cartoful si se mai lasa un pic sa prinda aroma. 

Se foloseste ca si garnitu sa sau ca atare.

Se poate face aceeasi reteta la cuptor adaugand si o rosie.;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi