Cascaval in crusta de alune la cuptor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 4422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne trebuie:
  • 1 punguta de alune prajite si sarate;
  • 1 bucata potrivita de cascaval afumat;
  • 1 ou
  • 1 ingurita de mustar
  • cateva linguri pesmet
  • 1 lingura susan
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval in crusta de alune la cuptor:

Se taie cascavlul  afumat in feli groase.Se bate oul si se mixeaza bine cu mustarul.Apoi se dau feliile de cascaval afumat prin acest amestec si apoi prin pesmetul amestecat cu faina, alunele pisate si susanul.Se aseaza intr-o tavita cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.In timpul coacerii vor mai pierde din grasime si se vor mai topi.

Le scoateti cand s-au rumenit si le serviti caldute cu lamaie alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval in crusta de alune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:49

mor de pofta, ce bn arata, mai fetelor, eu vr sa slabesc, ce-mi faceti voi mie???!!!

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:46

ce bunatate trebuie sa fie si ce grozav arata....................

ela 1

24.05.2010, 22:56

lipseau furculitele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu cascaval