Cascaval pane

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 4584 vizualizari

 

Fetitei mele ii place foarte mult cascavalul pane.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet.

Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei incins.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem servi cascavalul langa o garnitura de cartofi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (24)

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 08:55

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:22

Buna idee

Carmen_g 1

01.04.2015, 15:38

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]