Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 16 Apr 2017 | 6019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 2 portocale
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor:

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti, se pune intr-un vas de ceramica, se stropesc cu ulei de masline.

Ceapa se taie rondele si se asaza in tava langa carne.

Stoarcem cele 2 portocale si turnam fresh-ul peste carne.

Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor, circa 40-45 minute, apoi luam folia si mai lasam circa 15-20 minute.

Se serveste cu piure de cartofi, orez sau cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita