Ceafa de porc in sos de smantana

de Sim0na in Porc, 12 Mar 2012 | 7289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati ceafa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia iute
  • 100 ml smantana
  • ulei ptr prajit
  • marar
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana:

Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora

Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.

Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.

Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora.

Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.

Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaval