Ceafa de porc la gratar

de CookieMonster in Porc, 11 Sep 2013 | 3576 vizualizari

 

Atat de usor de facut si cu foarte putine ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc dezosata
  • sare
  • piper
  • putina sunca pentru uns gratarul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

1. Taiem ceafa in felii groase de un deget. Le punem piper si sare dupa gust.

2. Cand focul gratarului s-a domolit, se vad numai carbunii, stergem bine gratarul cu o perie de sarma si apoi il ungem bine cu o bucatica de sunca.

3. Asezam feliile de carne si le intoarcem de pe o parte pe alta pana se rumenesc frumos. Daca este nevoie mai stropiti-le cu putina apa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (39)

CookieMonster 1

12.09.2013, 12:33

Bya, Luana, deyutzky multumesc mult

CookieMonster 1

12.09.2013, 12:34

Madi greu putem refuza o asa tentatie

CookieMonster 1

12.09.2013, 12:35

rocsi mai rarut ca+i mai dragut

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise