Ceafa de porc la gratar

de CookieMonster in Porc, 11 Sep 2013 | 4069 vizualizari

 

Atat de usor de facut si cu foarte putine ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc dezosata
  • sare
  • piper
  • putina sunca pentru uns gratarul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

1. Taiem ceafa in felii groase de un deget. Le punem piper si sare dupa gust.

2. Cand focul gratarului s-a domolit, se vad numai carbunii, stergem bine gratarul cu o perie de sarma si apoi il ungem bine cu o bucatica de sunca.

3. Asezam feliile de carne si le intoarcem de pe o parte pe alta pana se rumenesc frumos. Daca este nevoie mai stropiti-le cu putina apa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]