Chec aperitiv

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 6289 vizualizari

 

Tot am vazut pe site chec'uri aperitiv si am spus sa fac si eu unul cu ce am prin frigider , si a iesit pufos si foarte gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • carne de pui ( o pulpa , un spate , fierte si prajite )
  • ficat de pui ( 5 bucati , fierte si prajite 5 minute )
  • branza de vaca ( nu era sarata , am pus 1 lingura de sare si am sfarmat'o )
  • cascaval afumat ( am razuit peste )
  • ciuperci ( jumate de borcan , era mic al meu , am pus deasupra , erau ciuperci taiate )
  • 7 oua ( de casa , sunt mult mai bune , si galbene )
  • jumatate lg sare
  • un varf lg piper
  • 4 jumate linguri faina
  • masline pentru ornat
  • un plic praf de copt
  • un ardei rosu ( spalat, taiat rondele )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le mixam impreuna cu sarea, galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine.

Carnea, ficatul, branza, ardeiul le punem in blender si lasam 50 de secunde.

Incorporam amestecul in cel de albus cu galbenus si mixam aprox 40-50 secunde.

Pregatim o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt si punem amestecul , presaram peste ciuperci , razuim cascaval afumat si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-40 de minute pana trece testul cu scobitoarea!

TIPS-URI

1

Puteti pune si afumatura , dar atunci nu se mai foloseste cascaval afumat , al meu avea o aroma puternica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]